dinsdag 13 augustus 2019

Boekpresentatie 'Kapitein van mijn Geluk' van Frieda Fennell


Beste oud-volgers van Puff op reis. Wie, wat? Puff, je weet wel... die prachtige Jan Haring 960 die met Léon en Frieda een wereldse reis gemaakt heeft naar de Carieb ;-). In 2017 zetten we voet aan wal en hebben ons landleven weer opgepakt. Voordat ik daarover teveel verklap, wil ik jullie laten weten dat mijn boek over diezelfde zeilreis komende maand gelanceerd wordt. Yep, ik heb een boek geschreven naar aanleiding van de zeilreis. Hieronder lees je de aankondiging van de boekpresentatie en meer achtergrond over het boek. In het boek lees je ook hoe het ons na de reis vergaan is. 

Wil je op de hoogte blijven van mijn schrijfsels? Abonneer je dan op mijn nieuwe blog op www.textbyfrieda.com. En volg mijn Facebookpagina Byfrieda.

Boeken zijn vanaf september online te koop via mijn uitgever Watersportmedia, Bol.com of te bestellen in alle boekhandels in Nederland en persoonlijk via mij. Direct via mij krijg je bovendien een gesigneerd exemplaar! Stuur me daarvoor een e-mail naar info@textbyfrieda.com.

Liefs

Frieda Boekpresentatie

Op de Hiswa te Water 2019 presenteert L.J. Harri-Watersportmedia met veel plezier het debuut van Frieda Fennell: ‘Kapitein van mijn Geluk’. De officiële presentatie is op vrijdag 6 september om 16.00 uur in het Theater aan het water. Deze boekpresentatie is toegankelijk voor alle bezoekers van de Hiswa te Water. Frieda zal alle dagen van de beurs op de stand van L.J. Harri haar boek signeren en ook in het Hiswa-theater vertellen over haar reis en haar boek.

Over het boek

De zeilreis van Frieda Fennell en Léon Blauw begint met een droom en een keuze. Op een dag besluiten ze om het drukke bestaan in Nederland achter zich te laten en naar zee te gaan voor onbepaalde tijd. Ze nemen het roer van hun geluk in eigen hand. Vol goede moed beginnen Frieda en Léon aan hun reis op zeilboot Puff, maar de droom blijkt doorspekt met hindernissen. Ontzag voor het weer, de golven en angst voor de onmetelijke oceaan eisen hun tol.

In Kapitein van mijn Geluk beschrijft Frieda haar ontwikkeling als zeilster én als mens. Ze neemt de lezer mee op haar reis over onbekende zeeën en op haar zoektocht naar vrijheid en naar zichzelf. Dat doet ze op eerlijke, ontwapenende en vaak humoristische wijze.
Kapitein van mijn geluk is ook een verhaal over snorkelen met zeeschildpadden tussen koraalriffen in een helderblauwe zee, het ontdekken van de meest exotische plekjes en het voluit vieren van het leven.

En als er dan een onheilstijding uit Nederland komt, wat doe je dan? Een drama in de familie gooit Frieda en Léon hardhandig uit het paradijs. Weer moeten er keuzes gemaakt worden. Koers wijzigen en grenzen verleggen: het zijn onvermijdelijke zaken in een zeilersleven, dat bepaald wordt door vertrekken en aankomen.

"Vandaag heb ik mezelf overwonnen. De adrenaline maakt plaats voor trots en een gevoel van onoverwinnelijkheid. Voorbij de angst zijn de opties eindeloos. Dit is hoe vrijheid voelt."

Frieda Fennell

2 opmerkingen:

 1. Beste klant,
  Deskundige financiering Inc-Speciale aanbieding!
  We financieren momenteel het opstarten van een bedrijf, bedrijfsuitbreiding en werkkapitaal enz. Onze financieringsbronnen zijn gespecialiseerd in creatieve oplossingen om aan uw behoeften te voldoen met een betaalbare rente van 2% en een flexibele aflossing van 1 tot 15 jaar.

  Wij bieden ook persoonlijke leningen voor vakanties,
  woningrenovatie en schuldconsolidatie.
  @2% rente/looptijd van 5 jaar.
  Met snel proces en onmiddellijke goedkeuring.
  Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: expertfundinginfo@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Do you need a loan at 3% to pay your bills or start up a business of your own? If yes ,contact us with this following details...

  (1)Full Name
  (2)Loan Amount Needed
  (3)Duration
  (4)Country
  (5)Phone numbers

  ronnieinfo247@gmail.com
  Whats App: +919667837169

  Best Regards,

  BeantwoordenVerwijderen