zaterdag 26 oktober 2013

2013 over en uit!

Afgelopen zomer hebben we enkele modificaties aan gebracht aan Puff, waaronder een nieuw grootzeil met oranje top, een bimini en een kuiptent. We hadden er nog niet eerder een blog aan gewijd, maar beter laat dan nooit. Hier dus alsnog de foto's. Het is een mooi staaltje vakmanschap van de Vries. De Vries heeft ervaring met het maken van dergelijke modificaties voor toerzeilers en vertrekkers en kan daarom goed advies geven. 


 
 
 
 
Inmiddels is de knoop over het wel of niet aanschaffen van een SSB zender doorgehakt en hebben we de SSB zendinstallatie over genomen van de Walzing Mathilda. Die wordt deze winter ingebouwd. Ook is Leon bezig met het installeren van een nieuwe flexibele koppeling. De lijst met nice-to-haves wordt ook steeds een beetje korter. Een plek om een tweede gasfles (12kg) vast te zetten is met veel vakmanschap door John gemaakt!
 
Puff staat sinds 2 weken weer op de kant. Dit is voor nu dus even de laatste update voor de winter. Het zeilseizoen 2013 zit er definitief op en dat moeten we helaas accepteren. Nu maar afwachten tot de schaatsen uit het vet kunnen! Het grote uitkijken naar volgend jaar is begonnen!...
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten