Route


Sinds juni 2014 zijn we op weg...op zoek naar onbekende oorden, mooie plekjes, tropische eilandjes, heerlijke ankerbaaitjes ergens ver weg in het westen. Het plan is nog niet even vastomlijnd en zal afhangen van ervaringen, ons budget en nieuwe ontdekkingen onderweg. Wat we wel weten is dat we zeker 2 jaar weg gaan met een optie voor nog een jaar. Gaan we alle mooie plekjes in de Caribische zee ontdekken of trekken we de stoute schoenen aan en koersen we af op de Pacific? Ronden we de wereld of verkopen we Puff toch in Australië? Allemaal vragen waarop het antwoord ergens onderweg gevonden zal gaan worden.

Op weg naar het onbekende...3 opmerkingen:

 1. Beste Frieda & Leon, ik zoek contact met de vertrekkersgroep 2014. Wij gaan dit jaar ook (met onze 2 kinderen op pad) met een vergelijkbaar zeilplan als jullie. We hebben de alternatieve vertrekkersdag gemist en zoeken aansluiting. Zou je ons in contact kunnen brengen? We zijn ook erg benieuwd naar jullie plan. Jan Verkleij & Ankie van Akkeren (plus luna & nika)
  SY Tinkerbel, 06-34736355
  jan.verkleij@avanade.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jullie maar enigszins de keuze hebben, kies dan voor de Pacific. Dan kun je nu nog wonderschone eilandjes bezoeken en zien voordat deze in de komende tijd onder water verdwijnen!!!
  Hoe dan ook: heel veel plezier en genot van de reis die jullie maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Frieda, wat ontzettend stoer dat jullie dit avontuur aangaan. Als jullie de Pacific gaan doen, varen jullie dan ook "even" langs Wellington, NZ? Ik volg jullie op facebook, Heel veel geluk en plezier en sterkte, en alle andere dingen die je nodig hebt om deze prestatie te bereiken! Hartelijke groeten van Veerle, en Mark, Ella en (pasgeboren) Nina in Wellington.

  BeantwoordenVerwijderen