donderdag 28 januari 2016

In de ban van het paradijs – Puff in Zilt Magazine

Wat een prachtig artikel is het weer geworden; ons verslag in het fantastische Zilt Magazine! Met onze Puff ontdekten we de San Blas eilanden in Panama en genoten we zes weken lang van dit ultieme paradijs. Via de onderstaande link kom je direct bij het artikel. Veel leesplezier!


Zoals je in Zilt kunt lezen/hebt gelezen zijn onze plannen kort daarna noodgedwongen ingrijpend gewijzigd en verblijven we momenteel in Nederland. Puff hebben we in een haven in Panama moeten achterlaten.  

Voorlopig de laatste keer in Zilt? Och...we weten het ook niet. Het is te vroeg voor antwoorden. Voorlopig voelt het goed om bij familie te zijn. Wat er op ons pad gaat komen, zal de toekomst uitwijzen.

Voor nu zijn we wel druk bezig om een oplossing te zoeken voor onze Puff. Transport naar Nederland is een reële optie maar ook verkoop aan een collega-zeiler, dromer en avonturier is een optie. Mentaal zijn we daar eigenlijk nog helemaal niet aan toe. Wel willen we alle opties openhouden om te kijken wat er op ons pad komt. Immers, hoeveel boten liggen er nou 110 procent startklaar en in perfecte conditie te wachten om de Caribbean te bezeilen of om de Pacific te gaan ontdekken? Soms valt iets niet te plannen en moet het ‘gewoon’ op z’n plek vallen.

Op onze website vind je onder de tabbladen ‘Puff’ en ‘Klussen’ veel meer informatie over Puff.

Schroom niet om contact met ons op te nemen als Puff ervoor kan zorgen dat het voor jou op z’n plek kan vallen.

Frieda en Leon1 opmerking:

  1. Hoi Frieda en Leon, wat hebben we genoten van jullie verhalen en wat heftig dat jullie reis nu zo is gestopt. Blijf je dromen volgen, met of zonder Puff. Het leven gaat snel, geniet van wat is geweest, dat pakt niemand je meer af, maar vergeet bovenal niet te blijven genieten van elkaar, jullie zijn zo'n mooi stel. Sterkte de komende tijd in Nederland met jullie familie, goed dat jullie daar de tijd voor nemen. Wie weet nog eens tot ziens op het water.
    hartelijke groet, Rob en Conny Dekker en de kids (www.zeilenagape.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen